Word lid

M&H streeft naar ontmoeting, uitwisseling en bijscholing voor al wie met muziek werkt (of wil werken) bij personen met een handicap. Onze inzet is volledig vrijwillig, maar we hebben uw lidmaatschap nodig om ons te blijven stimuleren en natuurlijk om onze doelstellingen te blijven bereiken. Bij deze willen wij u graag oproepen om uw lidmaatschap te hernieuwen.

 

Als lid geniet u van volgende voordelen:

  1. Wij houden u op de hoogte van onze activiteiten.
  2. U maakt deel uit van een dynamische vereniging waarin u met collega’s ervaringen kan uitwisselen.
  3. U krijgt een aanzienlijke korting op onze workshops en de studiedag.
  4. Tweemaal per jaar krijgt u onze nieuwsbrief toegestuurd. Hierin publiceren we o.a. artikels van mensen uit het werkveld, boekenrecensies, aankondigingen en verslagen van activiteiten enz. Ook oude gepubliceerde artikels kunnen door leden opgevraagd worden.
  5. Exclusief voor leden organiseren we werkbezoeken waaraan u bijna gratis kan deelnemen. Leden van Muziek & Handicap kunnen de instelling/school van een collega bezoeken om de werksituatie van naderbij te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.
  6. Vermits we tussentijds info en aankondigingen toegestuurd krijgen, die we u niet willen onthouden, kan u deze extra info per e-mail ontvangen. Hiervoor dient u zeker uw emailadres in te vullen op het inschrijvingsformulier.


Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en het lidgeld bedraagt 15 euro voor studenten, 25 euro voor andere individuele leden en 35 euro voor scholen, dagcentra en instellingen. De werkgever die zich lid maakt, ontvangt één abonnement op onze nieuwsbrief; alle werknemers krijgen korting op de inschrijvingsprijs voor de workshops en de studiedag en kunnen kosteloos naar de werkbezoeken.

Lid worden kan door overschrijving van €15/25/35 op het rekeningnummer van Muziek & Handicap 330-0229567-22 met vermelding van “lidgeld + (naam)“

Individueel lidmaatschap Lidmaatschap voor een instelling of school

of

wij helpen u ook graag persoonlijk verder, via mail.